Pinterest

Wednesday, January 06, 2016

22 CPUV Nuffnang On Going !

*gambar semestinya tak ada kena mengena*

Assalamualaikum.

Tadi saja-saja jelah aku check akaun Nuffnang aku sebab dah lama tak bukak. Aku memang jarang check sebab selalu kecewa amaun terkumpul yang biasanya hidup segan mati tak mahu je. Biasalah blogger sendu. Huhuhu. Tapi tadi check tiba-tiba nampak ada 22 CPUV tengah on going. Terkejut ai. Alhamdulillah...


Murah hati betul Nuffnang bagi banyak-banyak ye. Beberapa hari ni aku selalu nampak orang update CPUV mereka pun tengah sakan on going. Rasa cemburu je sebab tahu tak akan dapat. Haha. Kali terakhir aku dapat masa tahun 2014. Lepas tu memang tak dapat dah. Harap CPC je. Huhu :( Tak sangka pulak Nuffnang nak bagi. Hehe. Terima kasih Nuffnang! Sayang lebihlah macam ni. Ni yang eksaited nak update selalu. Haha.

Aku update ni bukan nak menunjuk atau bongkak cuma nak bagitahu yang kalau aku boleh dapat, korang pun mesti boleh, kan? Aku yakin korang pun mesti dapat yang sama, mungkin lebih banyak daripada aku sebab masa aku blogwalking selalu je nampak iklan-iklan di atas ni kat blog korang. Hehe. Betul tak? Haaa.

Yang penting, jangan putus asa. Teruskan berblogging dengan rajin. Hehe. Lagi satu, rajin-rajinlah klik iklan aku ye. Bagitahu je kalau klik, mesti aku klik balik. Jangan risau. Aku tak kedekut pun. Hahaha.

Anyway, aku selalu je klik iklan korang walaupun aku tak bagitahu. Aku anggap sebagai sedekah atau tengah menderma je, hihi. In shaa Allah kalau kita ikhlas memberi, mesti Allah beri kita balikkan? Have faith :)

12 comments:

  1. banyaknyaa.. alhamdulillah.. tahniah kak :3

    ReplyDelete
  2. tahniah! memang kena sabar ngan Nuffnang ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah. Bukan selalu Nuffnang nak bagi ni. Haha. Alhamdulillah. Terima kasih farhana ^^

      Delete
  3. Selamat tahun baru!

    Bestnya rezeki nuffnang makin bertambah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru juga. Hihi. Alhamdulillah, terima kasih ^^

      Delete
  4. Replies
    1. Hehe. Alhamdulillah. Terima kasih melissa (:

      Delete
  5. Replies
    1. Alhamdulillah. Eleh qila pun mesti dapat kan? Hahaha.

      Delete
  6. Banyaknya ... Syok betul @_@

    ReplyDelete

Wanna say something? :)

Copyright 2010-2017 © Blog ini diedit dengan penuh kasih sayang oleh Fieyqa Adelova.