Pinterest

Thursday, December 22, 2011

Alhamdulillah :')

Tumblr_lq2itenbmx1qcxieko1_500_large

Assalamualaikum.

Okey, saya sangat speechless dan tak tahu nak cakap apa :')
Cuma saya rasa sangat gembira sebab saya dah berjaya dapat apa yg saya nak.
Straight A's now in my hand. Weheeee. Speechless kejap. Ngehngeh.

Syukur alhamdulillah :D

Tahniah diucapkan kepada diri sendiri dan juga kepada semua kawan - kawan saya
yg berjaya dapat straight A's. Korang the best! Yeahhh, we are the best >,<

Jumpa lagi tahun depan, sumpah rindu korang :')

Sunday, December 18, 2011

Best ke jadi hotstuff?

Tumblr_lsyu5ai8iu1qfu6dwo1_500_large

Assalamualaikum.

Okey, straight to the point lah. Korang mesti tahu kan apa itu "hotstuff" so tak payah lah aku susah - susah nak terangkan panjang lebar lagi kan? Hewhew. Hotstuff nie kat mana - mana pun boleh. Mungkin di Twitter, Facebook atau di Blogger sendiri. 1Malaysia.com terkecuali okey. Jangan tanya aku kenapa.

Kalau di Facebook tuh yg paling banyak status and picture like tuh lah hotstuff kita. Satu status kadang - kadang sampai seribu lebih likes. Ada juga yg aku perasan sampai dua ribu lebih. Fuhhh~ 5 minit update status 158 likes. *terbeliak mata 10 minit, 439 likes. *tercekik Setengah jam, 763 likes. *sakit jantung Satu jam, 1024 likes. *mati kojol -,-"

Alhamdulillah aku masih hidup lagi. Tp serius aku tak tipu. Yg kat atas tuh aku sendiri yg buat penyelidikan. Penat tau aku refresh page banyak kali. Muehehe. Fyi, dia seorang lelaki. Okey memang handsome. Jambu lagi. Dan mungkin itu pakej yg dia ada yg melayakkan dia menjadi hotstuff di Facebook. You jelly? Haha.

Persoalannya di sini, best ke jadi hotstuff nie? Apa rasa jadi hotstuff? Setakat nie aku belum interview lagi lah mana - mana hotstuff jadi aku tak tahu. Maybe one day I will. Siapa nak aku interview dia angkat kaki. Hahaha LOL!

Tak kisah lah apa pun rasanya, tp pada pendapat aku.. Ehem! Diulangi, pendapat aku. Jadi hotstuff nie mesti tak best. *lempang lelaju Sabar sabar, aku belum habis cakap lagi nie T_T Yelaa kan, bila kita nie hotstuff, secara langsung atau tidak langsung kita akan selalu jadi perhatian orang. Apa kita buat, apa kita cakap, bahasa yg kita guna, semua benda pasal kita akan jadi "buah mulut" orang. Semua perkara akan diperhatikan.

So pada aku, macam tak best lah hidup kita. Kalau tengah marah ke apa nak mencarut kat status sikit tak boleh. Nanti orang cakap buruk pasal kita. Hidup macam dalam kawalan tau. Tak bebas nak buat apa. Ada protokol. And at last, manusia boleh jadi hipokrit. Yeah, aku memang berfikiran jauh. Maafkan sayaaa.

Konklusinya aku rasa adalah lebih baik kita jadi manusia biasa yg biasa. Eh (?) Apa yg kita buat, apa yg kita cakap, takkan selalu jadi pertikaian orang. And kita pun takkan mudah lupa diri kan? :) Bukan lah aku nak cakap yg hotstuff nie jenis lupa diri. No no no.. Tak! Cuma bila kita hanya seorang manusia biasa yg tak dikenali, kita akan lebih rasa merendah diri dan selalu berpijak di bumi nyata.

Tumblr_lwbc36ypgn1r35ggmo1_500_large

Bersyukur lah dengan apa yg kita ada sekarang. Walaupun kita tak hot, walaupun orang tak kenal kita, yg penting kita kenal siapa diri kita. Kalau ada orang tuh hot pun, let them be. Jangan dengki. Mungkin itu kelebihan dia kat dunia nih. Tp tak semestinya kalau kita tak hot, kita takde kelebihan. Setiap orang ada kelebihan dia masing - masing. Cuma antara kita sedar atau tak jeh. Just be yourself. That's better, okay? :D

Saturday, December 10, 2011

Rantai burung hantu haram dipakai?

262306_2151205107010_1452852874_2463536_5488349_n_large

Awak awak, sy bosan lah kat rumah. Jom lah keluar tengok wayang ke kan best.
Nih asyik terperap jeh kat rumah. Otak sy dah tak berjalan dah. Muehehe.

Niat di hati nih memang rasa nak update blog tau tp sumpah takde idea.
Siapa ada idea lebih? Meh lah bagi sy sikit jangan kedekut :'(

Eh tahun depan sy dah tingkatan 4 lah! Pfftt.
Kalau tak nak naik boleh tak? Sy tak bersedia lagi lah. Hewhew.
Sy rasa cuak nk berkawan dgn kimia, biologi, fizik bagai. Macam tak biasa~
Hahahaha. Sy nak stay kat tingkatan 3 sampai bila - bila. Boleh?

Cuti - cuti sekolah macam nih rasa rindu pulak kat kawan - kawan.
Sy rindu kelas 3RK1 sy. Sy rindu pelajarnya yg tiga suku semuanya. Huahua.

164766_177637195600715_161908870506881_430644_2068329_n_large

Eh btw, tadi kecoh kat Facebook pasal isu rantai burung hantu nih.
Okey, sekarang memang trend budak - budak remaja pakai rantai nih kan?
Kalau tak pakai tuh macam tak lengkap jeh. Sy pun ada satu. Hee~ Tp jarang pakai.

Ada satu blog nih yg tulis pasal tuh. -->> Dakwat Pena
Sy tahu jugak burung hantu nih macam lambang sesuatu tp tak tahu pulak Freemason.
Kalau tahu, tak beli kot. Heh heh. So siapa yg belum baca lagi post tuh, baca lah.

Jangan pandang remeh jeh sebab ini berkaitan dengan agama kita :')
Sy nak cakap banyak - banyak pun tak boleh. So better baca sendiri okey.

Byebye semua~ Assalamualaikum ^_^

Tuesday, November 29, 2011

Rupa tak menjamin kebahagiaan :)

hands, black, and stars image
Cinta dan rupa sering berkait rapat. Bila cerita pasal cinta, mesti ada kaitan dengan rupa. Walaupun sikit, ia tetap ada. Bukan-lah nak tunjukkan yg kita nih memilih cinta berdasarkan rupa semata, tapi dah memang lumrah. Manusia sukakan yg cantik-cantik. Ada ke manusia yg pilih selipar buruk drpd kasut yg masih elok?

Cuba-lah tanya seorang demi seorang, ada ke yg nak pasangan hidup yg tak cantik? Tak handsome? Tengok budak-budak zaman sekarang pun dah pandai, nak yg cantik, yg handsome jeh. Kita bukan memilih, cuma untuk mencari pasangan hidup, kita mesti akan pilih yg terbaik kan? Sebab kita nak tengok dia sampai akhir hayat kita. Kalau tak berapa cantik atau handsome pun, at least sedap mata memandang-lah kan?

Okey, itu mungkin pendapat aku dan mungkin sesetengah orang. Tapi masalahnya sekarang ini adalah perlu ke kita mempersoalkan tentang pilihan orang lain? Sebab setiap orang ada citarasa yg berbeza.

Aku bosan bila jalan ramai-ramai kat bandar then ternampak pasangan couple tengah jalan sama-sama pegang tangan or tak kisah-lah tengah buat apa pun. Lepas tu tiba-tiba aku dengar ayat-ayat macam ini..


"Cuba kau tengok tuh. Handsome siot lelaki tuh. Tp awek dia muka macam minah indon."


*telan air liur

Atau mungkin ayat macam ini..


"Lawa-lah perempuan tuh. Tp kesiannya. Pakwe dia muka macam pecah pintu jeee."



Aku tak faham. Sungguh aku tak faham. Siapa kita nak mempersoalkan girlfriend atau boyfriend orang lain? Ayah dia ke? Mak dia ke? Bukan. Malah jauh sekali. Jadi kenapa perlu nak burukkan orang lain?

Tak kisah-lah muka macam minah indon ke, muka pecah pintu ke, itu kan pilihan dia. Dah sayang, nak buat macam mana kan. Dia tak susahkan kita pun. So buat apa kita nak sibuk? Atau pun kau cemburu sebab mereka sweet? Kau tak? Ataupun kau memang forever alone? Hahaha.

Sentap kan bila kawan kita sendiri kutuk dan merendah-rendahkan boyfriend atau girlfriend kita? Ye mungkin boyfriend aku tak se-handsome boyfriend kau. Tak se-jambu boyfriend kau. Tp ada kami susahkan hidup kau ke? Sejujurnya, aku rasa tak kot. So lebih baik kau diam je.

Untuk apa nak bangga ada boyfriend handsome tp tak setia? Curang sana sini. Skandal keliling pinggang? Untuk apa? Untuk apa nak batak yg boyfriend kau kaya ada kereta tiga biji, rumah banglo 5 tingkat tp dia tak pernah bagi apa-apa pun pada kau? Untuk apa?


*senyum


"Buat apa dicerita, bahagia kita rasa.. Biar tak dipercaya, peduli orang kata.."


Persetankan kata orang! Siapa pun pilihan hati kita, yg penting kita bahagia. Rupa tak menjamin kebahagiaan. Keikhlasan dan kejujuran yg paling penting dalam sebuah hubungan :)

Sunday, October 23, 2011

True love begins when nothing is looked for in return :]


Ehem,

Pernah tak mengalami situasi macam ini?

Awak menyesal sebab lepaskan seseorang yang pernah sayang awak dulu dan sekarang dia bahagia dengan orang lain. Dan dalam masa yang sama, awak masih sayangkan dia tapi sebab awak tahu dia dah ada orang lain, jadi awak simpan perasaan tuh dalam hati dan awak seorang saja yang tahu apa yang awak rasa?

Okey, semput.

Kita manusia, tak lepas dari kesilapan. Mungkin dulu, sebelum kita betul-betul kenal dia, kita rasa dia belum cukup baik untuk kita. Kita ego. Kita tak nak kenal dia dengan lebih mendalam dulu tapi awal-awal kita dah reject dia. Kejam bukan? Tapi itulah kenyataannya. Manusia selalu bertindak begitu sebab dia rasa dia dah bagus sangat. Awak tak rasa awak macam tuh? Okey, saya memang tak cakap awak pun.

Dan sekarang, bila kita dah cukup mengenali dia, luar dan dalam, kita jadi sayang pada dia. Tapi kita tahu dia dah ada orang lain yang dia sayang. Dan orang itu bukan kita. Mungkin agak menyakitkan, tapi itulah kenyataannya. Kadang-kadang rasa menyesal dengan apa yang dah berlaku, tapi kita cuma manusia biasa. Kita takde kuasa nak putar balik masa dan terima dia waktu dia "propose" kita dulu. Kalau kita ni Doraemon takpe jugak, boleh-lah kita guna mesin masa untuk kembali ke masa silam, kan kan? Malangnya, kita bukan Doraemon makhluk debab berwarna biru yang takut tikus tuh. Eeeeuuu, saya pun takut tikus -.-"

Okey, balik kepada topik asal.

Kadang-kadang hati syaitan macam berbisik-bisik jeh suruh kita buat apa yang kita tak nak buat. Sebagai analoginya, mungkin kita akan buat sesuatu yang jahat untuk dapatkan dia balik. Pehhh, kejam. Tapi alhamdulillah, saya tak pernah ada niat nak buat macam tuh. Setiap apa yang saya buat, saya masih fikir tentang satu hati yang perlu saya jaga. Ya, masih ada hati yang perlu saya jaga. Bukan apa, sekali hilang dia cukup-lah saya tak nak hilang dia lagi. Tak kisah-lah mungkin sekarang kami cuma kawan, tapi saya bahagia :') Ye, kami cuma kawan. Tolong jangan salah faham ^^

Cuma satu benda saya nak cakap, kalau ada orang yang sayang kita, bersungguh-sungguh dengan kita, jangan sia-siakan dia, kalau kita tak boleh terima dia on the spot pun at least bagi dia peluang untuk buktikan yang dia betul-betul sayang kita. Bagi dia masa. Kalau dia tak gunakan masa dan peluang yang kita bagi dengan baik, okey then just move on. Dia memang tak layak untuk kita. Tak payah buang masa lagi. Sebab mungkin dia cuma jenis manusia yang sweet-talker. Manis di bibir saja tapi hampeh! Apa pun tarak. Sweet-talker macam tuh layak direjam jeh sampai mati. Haha. Kerja nak mainkan hati orang jeh kan buat apa hidup :3

Jangan pernah memberi harapan andai hanya ingin menyakitkan :')

Sunday, October 16, 2011

Hang-out with Black Skylark :]

http://data.whicdn.com/images/16176240/tumblr_lt55ysf9jH1r4htxfo1_500_large.jpg

Hey hey, semalam saya hang-out dengan Black Skylark tersayang :))

Lama tak hang sesama kan kan? Selalunya kalau hang pun jarang semua ada.
Tp semalam enam - enam ada. Best sangat - sangat - sangat.
Mula - mula ingatkan nak tengok cerita Klip 3gp but then tukar Al-Hijjab.
Ceritanya takde-lah seram sangat tp okey-lah. Banyak scene yg mengejutkan.
Saya bagi 4/5. Siapa belum tengok, pergi tengok. Masih ada saya rasa :')

 
Farah suap birthday boy yg manja gila nih. HAHA :D


Yeah, best sangat harinie. Saya berjaya lupakan "dia" sekejap. Ye, sekejap.
Terima kasih kepada semua yg temankan saya keluar harinie. Lainkali keluar lagi tau.


Sayang korunk, bye

Friday, October 07, 2011

One more day to go :]

6219844352_610ae7d9bf_z_large

Dua kertas lagi dan PMR akan berakhir. Yihaaaa. 
Inilah masa yg ditunggu - tunggu. Hahaha.
Tiga hari pertama exam agak okay-lah tp semalam paper Sejarah sangat sakai -,-"

Saya tak tahu apa nak cakap, tp pada saya susah sangat :'(
Dan rambut saya dah hampir botak akibat keguguran yg melampau semalam.
Isnin minggu depan kertas Mathematics dengan Kemahiran Hidup. 
Takut nih, takut nih. Nampak tak? Wooo.

So kepada calon PMR 2011, good luck untuk yg kesekian kali-nya. Hihihihi.
Especially kepada the STK-rians, try to grab the other two A's okay. Insya'Allah :')


. . . . .

Wednesday, September 28, 2011

Menghitung hari :')


Fuhhh. Blog saya dah berhabuk.
Nak buat macam mana, dah lama tak hantar servis.
Setiap hari saya bukak blog saya, tapi saya tak tahu apa nak tulis. Blur o.O

Cemburu jugak tengok kawan-2 yang setiap hari update blog.
Tak tahu-lah dari lombong bijih timah mana dyeowg dapat idea nak update.
Tak macam saya, teruk! Otak kosong jeh. Apa pun tak boleh kan kan.

PMR semakin menghampiri. Lagi 5 hari jeh. Ahhhhh.
Rasa nak menjerit sampai hilang suara dan anak cucu tekak.
Saya tak tahu apa yang saya rasa. Takut. Excited. Gemuruh. Happy. Entah.
Ada sesiapa tahu perasaan saya sekarang? Come on baby, tell me -,-"

Saya tak nak tulis banyak sebab by hook or by crook, hari ini saya kena belajar.
Sejarah dan Pendidikan Islam, masih banyak fakta yang perlu saya hafal.
Matematik, masih banyak formula yang perlu saya ingat.
Dan, macam - macam lagi benda. Saya belum mula. Teruk. Sangat teruk :|

Saya takut. Tapi saya langsung tak bersedia.
Give me some motivation, please?



Sebelum saya terlupa, saya nak mintak maaf kalau saya ada buat salah.
Especially kepada ibu dan ayah, cikgu - cikgu, kawan - kawan.
Saya banyak buat salah. Manusia tak terlepas dari kesilapan kan kan ;p
Halalkan makan minum saya, halalkan ilmu dan halalkan-lah segala - galanya.

Doakan yang terbaik untuk PMR saya :')
Kepada rakan - rakan seperjuangan saya, semoga kita sama - sama berjaya.
Insya'Allah. Aku selalu doakan yang terbaik untuk kita semua >,<


I'm the best. You're the best. We're the best! :D

Friday, August 19, 2011

It ends tonight.

Tumblr_lq59e5mfkn1qjscedo1_500_large

Assalamualaikum. Okay. Harinie dengan rasminya aku dah habis periksa trial PMR 2011. Suka suka suka. Boleh online setiap hari. Ceh eleh. Time periksa pun setiap hari jugak aku online. Cuma sekejap-2 jeh lah. Hehe.

Yang form 3 nih okay tak trial? Hehe. Pada aku, ada yang okay. Ada yang tak okay. Ada yang senang. Ada yang time aku jawab tuh rasa macam nak cekik-2 jeh diri sendiri grr. Biasa lah tuh kan nama pun periksa kalau semua senang baik tak payah periksa. Betul tak? Jawablah betul. Huhuhuhu.

Pejam celik pejam celik dah 19 hari kita berpuasa. Fuhhh, kejap jeh kan? Macam tak rasa jeh. Hehehe tipu --' Yelaa, kadang-2 aku rasa macam tak puasa pun ada. Mungkin dalam ketidaksedaran aku ada terminum kot. Termakan ke ....? Sebab tuh lah tak rasa macam puasa. Ter- tau. Tak batal kan? Hekhek.

So, macam mana dengan persiapan raya korang? Mesti semua dah complete kan --' Aku baru beli baju kurung jeh tau hahaha. Macam taknak raya lah tahun nih boleh tak macam tuh? Hoho. Lepas raya dah PMR. Johor confirm raya sebulan. Ke laut aku nanti. Terlupa pulak nak belajar. Tiap hari bantai kuih raya jeh. Hehehe :p

Monday, August 01, 2011

Selamat berpuasa :]

Tumblr_lon3eaofjn1qgv6e9o1_500_large

Assalamualaikum.

Actually, aku update nie just nak ucap Selamat Berpuasa kepada seluruh umat Islam di dunia ini. Hehehe :D Aku tahu dah satu hari berlalu. Aku kan memang suka lambat-2. Ada sesiapa yg tak puas hati? HAHA.

Amacam harinie? Ada yg dah ponteng tak? Okay teruk lah baru hari pertama dah ponteng kan. Kecuali kalau ada sebab-2 tertentu yg tak boleh dielakkan tuh takpelah. Aku faham ^^

By the way, ada yg dah tak sabar nak raya ke? Bangun bangun! Baru satu hari puasa okay. Jangan nak excited sangat okay. Nie aku tengok dekat facebook semua buat status macam harinie dah ramadhan ke 29 jeeeee. Kalau ye pun, logik lah sikit. Hehehehe. Nanti puasa ke mana, raya ke mana. Sila bertenang ye.

And and.. Aku bukan nak cakap apalah kan. Cuma, dalam bulan yg mulia nie, bersederhanalah sikit. Jangan membazir. Jangan ikut nafsu. Aku faham, satu hari dah korang tak makan. Tp tak perlu kot nak makan banyak-2 time buka. Kononnya nak balas dendam lah sebab satu hari tak dapat makan. Lepastuh sibuk masing-2 nak tulis status kat facebook yg korang buka makan nasi ayam, lontong, soto, ayam kfc 2 ketul, sate 15 cocok, laksa johor, fresh oren, cincau sejuk, abc apa semua. LOL. Masalahnya, siapa tanya? ._.

Kita puasa nie nak mengajar diri kita, kawal nafsu, bukan setakat nafsu makan, tp macam-2 jenis nafsu lagi. Aku bukanlah nak tunjuk baik ke apa, cuma sebagai manusia, kita kena saling mengingatkan, iye tak? ~_~" Kalau ada sesiapa yg tak puas hati dengan apa yg aku tulis. Meh inbox aku, raya nanti aku mintak maaf. Okay? HAHA :')

Trial lagi dua minggu.
Do pray for me guys! :') Take care ♥

Tuesday, July 19, 2011

Sayonara :]

Book-girl-hair-nature-photo-favim.com-110052_large

Hey hey hello world :D

Harinie kat sekolah best sangat. Student dari Bandung dah nak balik.
Esok hari last dyowg kat Malaysia. So rasa macam sedih pulak dyowg nak balik.
Dah 10 hari dengan dyowg. Walaupun tak berapa rapat, tapi kemesraan itu ada.
Dan aku suka sangat, sebab dyowg cool, dyowg comel, dyowg sweet :'D

Tadi dyowg nyanyi banyak lagu. Lagu sekolah dyowg pun dyowg nyanyi.
Kteowg dengar jelaa sambil tepuk tangan. Cool gila sebab dyowg sportinggg.
Aku tahu lah, yelaa kan kat Indonesia hari-2 konsert dowh. HAHA lol =,='
Rasa macam tak nak bagi dyowg balik lah, boleh tak? Tinggal sini lagi sebulan.
Nguahaha. Confirm melalak budak-2 tuh nak balik, HAHA kesian grr grr.

Dah, gua ketandusan idea nak tulis apa. huk huk ~_~'
Esok-2 lah aku update lagi itu pun kalau ada masa lah kan yelaa aku
sekarang busy sikit al-maklum lah aku kan bussinesswoman jual itu jual ini
macam-2 lah aku jual hehehe maruah jea tak eh, cakap baik sikit --'

KOTAK HATI auw ♥
Byebye budak Bandung (eh boleh eh gitu)
I mean goodbye students from SMPN 2 Bandung, Indonesia.
Jangan lupakan kami. Jangan lupakan segala kekecohan, kenakalan
dan kegatalan pelajar-2 STK okay HAHAHAHA -,-'
Jaga diri baik-2, hidup bahagia selalu lalala merepek sudah. kbai.

Saturday, May 28, 2011

Selamat bercuti kawan-kawan (:

Tumblr_llryy5sfhb1qkte2co1_500_large

Hey guys .

Actually semalam nak update tapi disebabkan semalam aku penat plus
aku pergi sana sini sini sana so tak dapat lah aku nak teruskan niat aku yang
suci lagi murni nie . hikhik . so guys semua apa khabar ? aku rindu lah .

Ngeee ~

Korunk tak rindu aku eh ? takpe lah , aku tahu . HAHA .
dah seminggu aku tak update blog aku nie . apa lagi , sebab periksa lah kan .
examination week yg sangat-2 membunuh .
aku ulang . MEMBUNUH [!] 

Semua paper aku rasa nak koyak-2 jea . pehhh menguji keimanan aku .
macam nak gila aku bersengkang mata malam-2 sebab nak baca buku tapi . .

Tapi apa yg aku baca tak banyak pun yg masuk [!] 
gila lah seyh . bila aku tengok budak sebelah aku , si Mas Liyana tuh jawab
laju jea , aku rasa macam nak ketuk-2 jea kepala dia . hoho .

Walaupun aku ketawa-2 lepas exam tp dalam hati siapa tahu beb .
rasa macam nak melalak jea tau sebab tension gila tengok soalan . keh keh .
dah-2 malas nak cakap pasal examination week yg buat aku gila tuh .

028_149697678_149748922_large

So , harinie dah start lah school holiday kita selama 2 minggu ye kanak-2 .
suka tak suka tak (?) mesti lah korunk suka , korunk nie kan malas nak pergi
sekolah . aku tahu lah semua tuh . tak payah cakap pun aku dah tahu .

HAHAHA . jangan marah aku cakap jea . aku pun sama doe XP

Holiday nie korunk ada plan nak pergi mana-2 tak (?) mesti lah ada . eceh .
aku tak tahu lagi nak pergi mana . parents plan nak pergi perak .
tapi tak tahu lah . insya'allah . aku pulak ingat nak tengok abang-2 aku
dekat kuala lumpur & singapore sana tuh . rindu bhai kat dowg .

*aku nie adek yg baik kan? aku tahu .

Weh , aku belum tengok KONGSI walaupun aku dah ada .
tinggal tengok jea . hik hik . aku malas pulak sebab Qyna cakap ganas gila .
aku nie orangnya , mana lah suka yg ganas-2 nie kan . muahaha .

Ouch aku nak blogwalking kejap . dah berkurun aku tak blogwalking .
shoutmix aku pun dah penuh -.-" ish aku makin pemalas .
bahaya-2 . jangan dekati aku . keh keh .

Sunday, May 22, 2011

Berita tergempar untuk semua blogger!

I-know-a-little-about-alot-and-alot-about-a-lil-bo5v8pa6q-73439-480-480_large

Pagi-2 dah online blog sebab semua sibuk cakap pasal blog --'
kena update akaun lha , apa lha . tak faham den .
lepas tuh survey sana survey sini baru lha faham sikit .

Rupanya to all blogger yg sign in blog under email yahoo kena update
akaun blogspot to make it under gmail . ahhhh termasuk aku .

So kepada sesiapa yg belum udpate , klik sini .
cepat-2 buat sebelum 25 Jun kalau tak nak blog kena delete . kbai ;'(

Copyright 2010-2017 © Blog ini diedit dengan penuh kasih sayang oleh Fieyqa Adelova.