Pinterest

Tuesday, April 12, 2016

Cuti seminggu. Hehehe.


Assalamualaikum.

Wehuuuuuuu. Lama tak menaip dalam blog ni. Haha. Niat untuk tak abaikan blog ni bila sambung belajar nampaknya tak kesampaian. Hakikatnya, dah sebulan tak update. Bukan tak ada niat nak update. Niat tu ada. Masa dan kerajinan tu je yang tak berapa nak ada. Haha. 

Kadang-kadang masa tengah belajar dalam kelas, rasa macam ada banyak benda je nak tulis dalam blog. Macam-macam terlintas dalam fikiran. Tapi bila blog dah terpampang depan skrin laptop ni, idea terbang ke mana pun tak tahulah. Last-last layan movie je, tak pun sambung buat assignments. *ceh, rajin kan*

Beberapa minggu ni memang rasa tak cukup nafas je, tak tahu kenapa. Rasa macam sibuk sangat, dengan macam-macam benda nak fikir. Nak balik, nak cuti, nak test, nak siapkan assignment, nak prepare slides untuk presentation, sampai kan aku mengalami depresi. Okey tak. Belum teruk sangat sampai tahap depression lah.

Tapi stress tahap nak lari pergi Neverland dan tak balik-balik.

Sekarang ni aku tengah cuti mid sem. Haaa itulah sebab utama mengapa aku update blog pada hari ini! Yeay. Kalau bukan sebab cuti mungkin blog ni akan krik krik untuk jangka masa beberapa bulan lagi sampai aku habis belajar agaknya. Kesian blog ni dapat owner macam aku, selalu kena tinggal. Huhuhuhu.

Sebenarnya dah 4 hari aku kat rumah tapi baru sekarang dapat update -__-


Sorry lah sebab entry ni tak bermanfaat langsung untuk dibaca. 
Chia chia chia <-- gelak paling annoying dalam dunia.


I need a vacation..........
Someone please take me somewhere far awayyyyy :3

8 comments:

  1. Haha. Baru sempat nak update ye :)

    ReplyDelete
  2. Nikmatilah dan manfaatkanlah cuti2 tersebut dengan tenang dan senang. salam ukhwah dari saya.

    ReplyDelete
  3. hihii. selamat bercuti mid sem kak fiqaaa. :)
    moga Allah mudahkan segala kesulitan awokk. ^^

    ReplyDelete
  4. Tak pe Fieyqa, biasa la tu. Kalau tengah study memang tak de mase nak update blog kan. Yes diri ini memahami. And bila balik kampung, semestinya family first. ☺

    ReplyDelete
  5. Datang sabah lah cik fieqa. Byk tempat menarik kat sini :)

    ReplyDelete
  6. Samalahhh. Kite pun busy yg amat dgn fyp. Cuti je lah masa nk buat pun. Klu xcuti dah lagi serba mak nenek nk settle. All the best for you and for me k! ;)

    ReplyDelete
  7. bestnya dapat cuti..tenangkan pikiran.rehatkan badan

    ReplyDelete
  8. Macam cantik je tempat tu... dimana yee?

    ReplyDelete

Wanna say something? :)

Copyright 2010-2017 © Blog ini diedit dengan penuh kasih sayang oleh Fieyqa Adelova.