Pinterest

Wednesday, March 16, 2016

Wordless Wednesday #2


Kadang-kadang kita sibuk nak orang sayangkan kita
Tapi kita tak sedar, kita lupa nak sayang diri kita sendiri :/

20 comments:

  1. setuju sgt. kdg2 terlalu nak impress org lain, diri sndiri kita tak jaga. uhuks.

    ReplyDelete
  2. Betul tu. Huhuhuhu. And its really hurt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena selalu ingatkan hati untuk sayang diri sendiri dulu :/

      Delete
  3. betul tu, terlalu menjaga perasaan org..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampai lupa nak jaga hati sendiri, hiks.

      Delete
  4. hehe. indeed :)
    pls gurl, take care of yourself ok?
    stay hydrated, eat alot :p ihihi. rest well. sleep well. study well <3
    love urself <3 and rmmbr that allah loves u tooooooooo! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehehehehehehehehe i will qila. don't worry. you too babe :*

      Delete
  5. Itulah yg biasa berlaku, Fieyqa. Asyik jaga hati org memanjang. Cian hati sendiri. Lps dia x mau lagi buat camtu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang-kadang kita kena jadi selfish supaya bukan kita je yang sakit :')

      Delete
  6. Kan? Selalu jaga hati orang lain. Last last hati kita tak dek sape jage. Hermmmm padan muka. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. janganlah macam tu. lepas ni kita kena belajar sayang diri sendiri dulu ^^

      Delete
  7. Put the priority in the right place :)

    ReplyDelete
  8. dan kadang2 kita sibuk jaga hati org lain sedangkan hati kita tak terjaga pun huuuu T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni dah boleh jaga hati sendiri je ye :p

      Delete
  9. Betul. K lah bye nak pi sayang diri sendiri puas puas ahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kejap, nak tumpang kasih sayang? -_-

      Delete

Wanna say something? :)

Copyright 2010-2017 © Blog ini diedit dengan penuh kasih sayang oleh Fieyqa Adelova.