Pinterest

Friday, August 19, 2011

It ends tonight.

Tumblr_lq59e5mfkn1qjscedo1_500_large

Assalamualaikum. Okay. Harinie dengan rasminya aku dah habis periksa trial PMR 2011. Suka suka suka. Boleh online setiap hari. Ceh eleh. Time periksa pun setiap hari jugak aku online. Cuma sekejap-2 jeh lah. Hehe.

Yang form 3 nih okay tak trial? Hehe. Pada aku, ada yang okay. Ada yang tak okay. Ada yang senang. Ada yang time aku jawab tuh rasa macam nak cekik-2 jeh diri sendiri grr. Biasa lah tuh kan nama pun periksa kalau semua senang baik tak payah periksa. Betul tak? Jawablah betul. Huhuhuhu.

Pejam celik pejam celik dah 19 hari kita berpuasa. Fuhhh, kejap jeh kan? Macam tak rasa jeh. Hehehe tipu --' Yelaa, kadang-2 aku rasa macam tak puasa pun ada. Mungkin dalam ketidaksedaran aku ada terminum kot. Termakan ke ....? Sebab tuh lah tak rasa macam puasa. Ter- tau. Tak batal kan? Hekhek.

So, macam mana dengan persiapan raya korang? Mesti semua dah complete kan --' Aku baru beli baju kurung jeh tau hahaha. Macam taknak raya lah tahun nih boleh tak macam tuh? Hoho. Lepas raya dah PMR. Johor confirm raya sebulan. Ke laut aku nanti. Terlupa pulak nak belajar. Tiap hari bantai kuih raya jeh. Hehehe :p

4 comments:

  1. benda yang sama cuma berbeza situasi berlaku pada saya juga.. -.-

    ReplyDelete
  2. sabar je lha, cik fieqa,, hurm, tp aq rse ko trpkse tgox mke dye gax,,an3

    ReplyDelete

Wanna say something? :)

Copyright 2010-2017 © Blog ini diedit dengan penuh kasih sayang oleh Fieyqa Adelova.