Pinterest

Wednesday, September 28, 2011

Menghitung hari :')


Fuhhh. Blog saya dah berhabuk.
Nak buat macam mana, dah lama tak hantar servis.
Setiap hari saya bukak blog saya, tapi saya tak tahu apa nak tulis. Blur o.O

Cemburu jugak tengok kawan-2 yang setiap hari update blog.
Tak tahu-lah dari lombong bijih timah mana dyeowg dapat idea nak update.
Tak macam saya, teruk! Otak kosong jeh. Apa pun tak boleh kan kan.

PMR semakin menghampiri. Lagi 5 hari jeh. Ahhhhh.
Rasa nak menjerit sampai hilang suara dan anak cucu tekak.
Saya tak tahu apa yang saya rasa. Takut. Excited. Gemuruh. Happy. Entah.
Ada sesiapa tahu perasaan saya sekarang? Come on baby, tell me -,-"

Saya tak nak tulis banyak sebab by hook or by crook, hari ini saya kena belajar.
Sejarah dan Pendidikan Islam, masih banyak fakta yang perlu saya hafal.
Matematik, masih banyak formula yang perlu saya ingat.
Dan, macam - macam lagi benda. Saya belum mula. Teruk. Sangat teruk :|

Saya takut. Tapi saya langsung tak bersedia.
Give me some motivation, please?



Sebelum saya terlupa, saya nak mintak maaf kalau saya ada buat salah.
Especially kepada ibu dan ayah, cikgu - cikgu, kawan - kawan.
Saya banyak buat salah. Manusia tak terlepas dari kesilapan kan kan ;p
Halalkan makan minum saya, halalkan ilmu dan halalkan-lah segala - galanya.

Doakan yang terbaik untuk PMR saya :')
Kepada rakan - rakan seperjuangan saya, semoga kita sama - sama berjaya.
Insya'Allah. Aku selalu doakan yang terbaik untuk kita semua >,<


I'm the best. You're the best. We're the best! :D

6 comments:

Wanna say something? :)

Copyright 2010-2017 © Blog ini diedit dengan penuh kasih sayang oleh Fieyqa Adelova.