Pinterest

Saturday, December 10, 2011

Rantai burung hantu haram dipakai?

262306_2151205107010_1452852874_2463536_5488349_n_large

Awak awak, sy bosan lah kat rumah. Jom lah keluar tengok wayang ke kan best.
Nih asyik terperap jeh kat rumah. Otak sy dah tak berjalan dah. Muehehe.

Niat di hati nih memang rasa nak update blog tau tp sumpah takde idea.
Siapa ada idea lebih? Meh lah bagi sy sikit jangan kedekut :'(

Eh tahun depan sy dah tingkatan 4 lah! Pfftt.
Kalau tak nak naik boleh tak? Sy tak bersedia lagi lah. Hewhew.
Sy rasa cuak nk berkawan dgn kimia, biologi, fizik bagai. Macam tak biasa~
Hahahaha. Sy nak stay kat tingkatan 3 sampai bila - bila. Boleh?

Cuti - cuti sekolah macam nih rasa rindu pulak kat kawan - kawan.
Sy rindu kelas 3RK1 sy. Sy rindu pelajarnya yg tiga suku semuanya. Huahua.

164766_177637195600715_161908870506881_430644_2068329_n_large

Eh btw, tadi kecoh kat Facebook pasal isu rantai burung hantu nih.
Okey, sekarang memang trend budak - budak remaja pakai rantai nih kan?
Kalau tak pakai tuh macam tak lengkap jeh. Sy pun ada satu. Hee~ Tp jarang pakai.

Ada satu blog nih yg tulis pasal tuh. -->> Dakwat Pena
Sy tahu jugak burung hantu nih macam lambang sesuatu tp tak tahu pulak Freemason.
Kalau tahu, tak beli kot. Heh heh. So siapa yg belum baca lagi post tuh, baca lah.

Jangan pandang remeh jeh sebab ini berkaitan dengan agama kita :')
Sy nak cakap banyak - banyak pun tak boleh. So better baca sendiri okey.

Byebye semua~ Assalamualaikum ^_^

No comments:

Post a Comment

Wanna say something? :)

Copyright 2010-2017 © Blog ini diedit dengan penuh kasih sayang oleh Fieyqa Adelova.