Pinterest

Thursday, December 31, 2015

Nombor bertuah Segmen Bloglist #1.


Assalamualaikum.

Hampir pukul 8 malam, maka dengan ini tamatlah sudah Segmen Bloglist #1 saya. Terima kasih kepada 54 orang blogger yang join. Terharu tau. Mihmih. Ada rezeki nanti in shaa Allah aku buat giveaway pulak :)

Baiklah.. jom kita tengok 10 nombor yang bertuah hehehe. *drum roll*

Boleh cek pemilik setiap nombor kat sini -> Senarai Peserta. Hehe. 

Terima kasih random.org. Aku perasan random.org ni suka cabut nombor yang dekat-dekatlah. Haha. 

Kalau ikutkan, aku buat bloglist ni untuk bulan Januari hingga Mac 2016, tapi kalau aku rasa busy sangat sampai tak ada masa nak buat segmen baru, aku biarkan jelah kot sepanjang tahun. Korang rajin-rajinlah blogwalking ye. Sekali lagi, aku nak ucapkan terima kasih kepada semua yang sudi join :) Take care uols x

17 comments:

  1. wowwwww kita ke tu XD Yeayyyy no 3 terlekat disitu..tq random.org,tq jugak fieyqa ^^

    ReplyDelete
  2. wahhh, terima kasihhh fieyqa. first time menang untuk masuk dalam bloglist :)
    love youuu dik fieyqa :)

    ReplyDelete
  3. congratz kepada sesiapa terpilih :D

    ReplyDelete
  4. @ubai ismail, sofie adie, najwa zahid, Cik Haziqahh, Maisarah Mimo

    Terima kasih :) *mewakili pihak yang terpilih kekeke*

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua pemenang ^_^

    ReplyDelete
  6. Heheheheheh, Alhamdulillah terpilih! >< Yg nombor 1 tu! Hikhik. Thankkkk youuuuuu :* Tahniah juga utk yg lain! :D

    ReplyDelete
  7. Salam alaik! Syukran :D Tapi kena tengok dekat bloglist nama ana tak ada?

    ReplyDelete
  8. @Ukhti Ninja
    Afwan. Fiqa dah letak tapi tak boleh detect feed. I'll put it again soon :)

    ReplyDelete
  9. Waaa.. Thanks Fieqa :D Tahniah jugak kepada semua ;)

    ReplyDelete

Wanna say something? :)

Copyright 2010-2017 © Blog ini diedit dengan penuh kasih sayang oleh Fieyqa Adelova.