Pinterest

Friday, January 06, 2012

4 Sains Akaun 1.

Tumblr_lwxtg7orup1qmp2hpo1_500_large

Hari ketiga sekolah sudah timbul satu perasaan yg sangat annoying. Entah kenapa saya pun tak tahu. Dan tak ingin pun nak tahu kalau boleh. Hari ini jugak pelajar tingkatan empat dapat kelas. Serius saat itu, saat - saat yg mendebarkan. Lebih mendebarkan daripada waktu nak ambil keputusan PMR dulu. Okey over ._.

Saya dah putuskan untuk pilih Sains Akaun. Saya tak nak biologi. Saya tak boleh jadi doktor. Saya pening tengok darah. Saya tak nak belah katak. Saya benci katak. Dan hari ini saya dapat kelas 4 Sains Akaun 1. And guess what? Kawan - kawan yg sekepala dengan saya semua dapat kelas yg sama. Mihihihi.

Syukurlah. At least saya takkan jadi macam rusa masuk kampung.

Tapi serius. Saya tak suka kelas nih. Bosan. Suram. Tak ceria. Saya rindu kelas saya yg dulu. Saya rindu 3 RK1. Saya rindu budak - budak kelas tuh. Saya rindu keceriaan yg dulu. Hmmmmm.

Saya rindu.
Saya rindu.
Saya rindu.

K takde mood. Babai.

2 comments:

  1. exactly like what I feel masa first time masuk kelas form 4 . tak ceria lgsung kan ? form 3 mmg paling best !

    ReplyDelete

Wanna say something? :)

Copyright 2010-2017 © Blog ini diedit dengan penuh kasih sayang oleh Fieyqa Adelova.