Pinterest

Sunday, June 05, 2016

Selamat berpuasa semua! :D

Assalamulaikum.

Dalam tak sedar, aku dah sampai tahap lupa diri sendiri ada blog. Boleh bayangkan tak betapa sibuknya hidup aku sekarang? Haha. Over je. Tapi memang sibuk sangat dari dua minggu lepas sampailah sekarang. Sekarang ni aku kat rumah, tapi kejap lagi pukul 4 petang dah nak balik Shah Alam. Habis dah cuti Gawai seminggu. Tak dapat nak menikmati cuti kali ini sebab demam memanjang plus assignment bertingkek-tingkek T_T

Dalam kesempatan ini, aku nak ucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak kepada semua yang beragama Islam. Puasa elok-elok ye? Jangan curi-curi makan bila tak ada orang sebab Allah nampak. Muehehe macam nasihat budak kecik jeee -_- 


Semoga Ramadhan tahun ini lebih diberkati dan semoga amalan puasa kita nanti diterima oleh Allah. Amin. In shaa Allah. Sedih sebenarnya sebab tak dapat nak sambut first puasa kat rumah. Hmm.

Tak tahulah bila lagi nak balik rumah. Naik cuti ni ada lagi dua minggu P&P lepas tu cuti study week seminggu. Paper final aku pada 26 Jun, 30 Jun dan 12 Julai. Tak best kan? Kalau aku balik study week ni lepas tu raya nanti nak balik lagi. Wehhhh ingat tiket bas murah ke!? Emo kejap, haha. Tapi kalau tak balik maka mereputlah aku di asrama puasa sorang-sorang kalau roommate pun balik rumah tinggalkan aku. Sob sob.


Nota kaki : Tak sabarnya nak habiskan first sem ni.... Semoga Allah permudahkan segalanya. Amin.



10 comments:

  1. selamat menyambut bulan ramadhan =)

    ReplyDelete
  2. Selamat berpuasa Fieyqa. Fatin tolong klik iklan u mobile dengan volkswagen :)

    ReplyDelete
  3. amin....salam ramadhan juga untuk fieyqa!
    kalau saya kat situasi fieyqa akan berlaku salah satu situasi:
    samada mood raya yang kelaut ataupun last paper...huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. lupa pulak nak wish..apa2 pun all the best for u...and don't forget ti fight for ur best!

    :)

    ReplyDelete
  5. TAkpe.. sabar... pejam celik, pejam celik cepat je masa ni berlalu....
    terus semangat belajar ye.... nak berjaya mmg banyak dugaan...
    alah bisa tegal biasa... =D
    CHILL!!

    ReplyDelete
  6. Selamat berpuasa fieyqa dear!!! <3

    ReplyDelete
  7. Selamat puasa sister!!
    Semoga Allah berkati kita semua. Xx

    ReplyDelete
  8. Selamat berpuasa :) Gud luck for your studies. i'm student too ;)

    ReplyDelete
  9. Selamat berpuasa juga untuk kamu :)
    Berkunjung di sini :)
    Kunjungi blog saya juga ya Film Agustus 2016

    ReplyDelete

Wanna say something? :)

Copyright 2010-2017 © Blog ini diedit dengan penuh kasih sayang oleh Fieyqa Adelova.