Pinterest

Saturday, March 16, 2013

Kawan.

assalamualaikum.

"kau ada kawan baik tak?"
"ada. kenapa?"
"siapa kawan baik kau?"

diam.

bila cakap pasal kawan entah kenapa aku jadi sangat sensitif. padahal bukan isu sensitif pun. aku tak hipokrit untuk menafikan yang aku sangat memerlukan kawan dalam hidup. betul. aku sangat memerlukan kawan.

since aku darjah 1 sampailah sekarang aku dah tingkatan 5, i really need friends. 

aku perlukan manusia-manusia caring di sekeliling aku. atau dalam bahasa mudahnya "kawan" walaupun sebenarnya tak adalah caring mana pun... hahaha! well at least you know..... i can't even imagine my life without friends. pergh, mesti bosan dan pathetic sangat. borak sorang-sorang. belajar sorang-sorang. ketawa sorang-sorang. nangis pun sorang-sorang. rasa nak telan clorox je.

tapi aku bersyukur sebab aku ada kawan yang ada dengan aku waktu senang-senang. waktu susah-susah belum tahu lagilah sebab belum ada pengalaman. ahaks. in shaa Allah kawan susah senang. just berharap persahabatan yang terjalin ni kekal sampai akhir hayat. amin.


p/s: tadi gaduh dengan fynaz. menyampah!

p/s/s: lepas tu dua-dua ego taknak mintak maaf. hahaha.

p/s/s/s: aku rindu seseorang sebenarnya....

p/s/s/s/s: okay kalau boleh memang nak banyak lagi. haha. bye :)

No comments:

Post a Comment

Wanna say something? :)

Copyright 2010-2017 © Blog ini diedit dengan penuh kasih sayang oleh Fieyqa Adelova.