Pinterest

Saturday, July 28, 2012

Lepas gian.

1192115-7-1343409405601_large

testing testing. lamanya tak sentuh blog ni. rindu nak update macam dulu - dulu. wuwuwu. kalau ikut hati memang nak update setiap hari, tapi tahap kesibukan yang berada di tingkat paling tinggi membatasi segalanya. plus sekarang bulan ramadhan. busynya lain macam. kelam kabut jadinya hidup aku. dah seminggu puasa tapi masih belum dapat susun jadual harian dengan lebih teratur dan sistematik. tahun ni mencabar sangat. tak macam tahun - tahun sebelum ni. sedikit teruji tahap kesabaran dan keimanan aku. hehe.

nak kata ada benda best nak cerita ke apa ke, memang takde. cuma lepaskan gian nak menaip jek. heee. jam dah menunjukkan pukul 2.00 a.m. tapi mata masih belum ngantuk. tiada tanda - tanda langsung yang menunjukkan sepasang mata ini perlukan istirehat -___- mungkin sebab siang tadi dah terlebih tidur kot. eh.

by the way, pentaksiran kurikulum yang kedua dah dekat ye hanak - hanak. kurang lebih dua minggu lagi.. persediaan apa pun tak buat. ya Allah.. cuaknya. wuwuwu. banyak lagi topik yang aku masih tersisih jauh di belakang ditinggalkan pasukan lain yang telah mara ke hadapan dengan jayanya. sadis tak bunyinya? haih............ *mengeluh panjang* tak ada gunanya lagi nak mengeluh. "wake up Sharmeen! wake up! you can do it!" yeah. i hope so.... doakan saya. nanti saya doakan awak :p sharing is caring. k takde kena mengena.


lastly nak bagitahu, act rasa janggal sangat nak update ni sebab tahu takde orang baca T^T



K.

4 comments:

  1. i read this . hehe :)
    salam ramadhan ^^,

    ReplyDelete
  2. haha lama gila kot kau dah tak berblog nie weiiii

    mana kau yg dulu yang suka update wei ? :D

    ReplyDelete
  3. @SoLy SoLicious
    Terima kasih :)

    @|| amira ||
    Heee. Terima kasih amira :)

    @Aliff Haikal
    Haaa lama gila kan? HAHA. Takde masa weh :/

    ReplyDelete

Wanna say something? :)

Copyright 2010-2017 © Blog ini diedit dengan penuh kasih sayang oleh Fieyqa Adelova.