Pinterest

Thursday, December 06, 2012

L dalam tangan.

8249255792_2f2ac0faaa_z_large

assalamualaikum.

saya dah dapat L! yeay! *lompat setinggi mungkin* okey, L je pun. hahaha. 
semalam keluar ambil lesen L ni lepas tu terus hang out sekali. 
tak pergi mana pun. just karaoke dua jam dan pusing-pusing cari barang sikit. 
dah karaoke dua jam sampai hilang suara tapi masih belum puas lagi.

btw, ni L saya. hahaha!


malu nak tunjuk muka sebab guna gambar masa tingkatan 1. k.
dah empat tahun tak ambil gambar passport.
yang ni pun ambil sebab masa tu nak daftar sekolah asrama.
kalau tidak, memang guna gambar masa darjah 6 agaknya. hahaha wuuu.

lepas ni dah boleh ride seorang diri dengan sangat yakin dan telus.
tanpa perlu lari daripada polis dan roadblock di tengah perjalanan. haha!

saja guna align center ni sebab dah lama tak guna. urgh. btw, blockquote saya nampak sangat buruk. kan? =___=
Copyright 2010-2017 © Blog ini diedit dengan penuh kasih sayang oleh Fieyqa Adelova.