Pinterest

Sunday, March 25, 2012

Sukan rakyat dua kosong satu dua.

hari ini dah ahad. cuti dua hari memang tak rasa langsung.
walaupun aku bercuti selama tiga hari sebab jumaat buat cuti sendiri.

hari ini jugak ada program kat taman perumahan aku.
program ramah mesra dan sukan bersama wakil rakyat. syok habis.

ada macam - macam sukan dan acara tapi satu pun aku tak masuk -,-
ingatkan hari ini nak melingkar atas katil jek sebab penat gila.
tapi sebab parents aku ajak pergi, aku pun ikut jelaaa.

sebenarnya bukan excited sangat nak tulis pasal nie pun.
cuma takde idea nak update apa tapi nak update. hehehehehe.



waktu ini ada demonstrasi penangkapan ular by jpam.
aku memang suka gila kat ular so aku tengok paling dekat punya. haha.

then dia ada panggil untuk siapa yang nak cuba tangkap ular.
aku excited gila. aku nak pergi sangat tapi aku takut.
aku imagine ular tu akan mengganas dan membelit. #final destination. haha.

acara tarik upih. keh keh keh. kesian makcik tu tertonggeng ._.


actually, semua acara aku ada snap gambar. 
tapi malas nak upload sebab kualiti gambar yang macam hehehe sikit.
biasa. pakai handphone baling anjing je. kita takde dslr mcm awak. ahaks xD

Copyright 2010-2017 © Blog ini diedit dengan penuh kasih sayang oleh Fieyqa Adelova.