Pinterest

Thursday, January 19, 2017

Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

Assalamualaikum.


Hasil blogwalking kejap tadi terjumpa pulak entry Kak Lyssa pasal Nile punya giveaway ni. Nile.com.my ni memang one of my favourite online shops sebab barang-barangnya semua best dan murah! Untuk sesiapa yang tak pernah shopping kat Nile ni cubalah usha, mesti rambang mata sebab murah. Hahaha.

Antara syarat-syarat yang aku kena penuhi ialah pilih 5 barang yang aku nak daripada Megasales kali ini.
So, jom tengok apa yang berjaya menawan hati aku!


Product: Storage Box
CNY2017 Sales price: RM9.90
Date: 19/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only


Product: Sport Pant
CNY2017 Sales price: RM18.90
Date: 20/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 317 units only


Product: Handbag
CNY2017 Sales price: RM17.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 260 units only


Product: Cardigan
CNY2017 Sales price: RM24.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 96 units only


Product: Haniya Blouse
CNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 169 units only


Kalau ikutkan hati memang nak semua, apakan daya boleh pilih 5 je. Hahaha. Tamak gila -_- 
Siapa yang tak join lagi, jomlah join ramai-ramai. Tarikh terakhir untuk publish entry ialah pada 24 Januari 2017. Ada lagi 5 hari ni. Hadiahnya wang tunai bernilai RM1000 tau! Haaa.. Rugi kalau tak join :)

2 comments:

  1. All the best! Kalau berminat, boleh join contest dekat sini : http://www.sayaiday.com/2017/01/cny-blogger-contest-menang-voucher.html :)

    ReplyDelete
  2. hye done followed your blog :D hit me back

    ReplyDelete

Wanna say something? :)

Copyright 2010-2017 © Blog ini diedit dengan penuh kasih sayang oleh Fieyqa Adelova.