Pinterest

Thursday, January 01, 2015

Muka surat 1.


Assalamualaikum. 

Selamat tahun baru 2015. Cepatnya masa berlalu. Rasa macam baru semalam update pasal tahun baru 2014. Padahal setahun yg lepas. Emmm. Kalau tengok balik, 2014 cuma ada 1 post. Haha sedih gilos. Dulu masa sekolah busy dengan sekolah, belajar, exam lagi, sampai nak jenguk blog pun tak ada masa. Ingatkan bila dah habis sekolah, dah free bolehlah selalu update blog. Rupanya..... hampeh. Makin tak ber-update adalah. Bukanlah busy sangat pun, cuma minat nak menaip dalam blog tu macam dah hilang. Blog ni pun dah macam Villa Nabila yg telah lama ditinggalkan tak berpenghuni. Sepi dan... banyak penunggu dah kot. Haha.

Btw aku ingatkan nak buat pembaharuan sikit dalam blog ni. Dah lama blog ni tak tukar baju. Tapi bila tengok kod-kod html tu semua, rasa macam asing sangat je. Aku dah tak pandai nak baca kod lagi. Wuuu. Lama sangat ni tinggalkan dunia blog. Cewah. Oleh sebab itu, nampaknya terpaksalah aku biarkan blog ini dengan baju lama yg dah usang ni sampailah aku dapat hidayah nak bagi dia baju baru T_T

Kalau tengok betul-betul post ni macam tak ada hala tujuan tau. Haha. Sebenarnya nak ucap selamat tahun baru je. Lepas ni memang aku update setahun sekali aje laa sebab nak ucap happy new year je. Huhuhu.

Sepatutnya esok dah balik Kedah. Tapi sebab penangguhan kuliah, jadi weeeee kita enjoy!!! Enjoy-lah sangat. Hahaha. Duit dah habis shopping barang entah apa-apa. Tiket bas yg aku beli untuk balik esok pun burn. So, tak enjoy sangat pun sebenarnya. Tak guna betul tak bagi aku tukar tiket. Bukannya aku nak minta refund pun cuma tukar tarikh je tu pun berkira sangat! %$#@*& Ironinya, ayah aku terpaksalah keluar duit lagi untuk beli tiket baru. Haish. Kalau setakat 10, 20 ringgit tak apa lagi. Membazirlah jugak cerita dia ni. Tapi nak buat macam mana, aku tak sanggup nak balik seminggu lebih awal daripada orang lain. Nanti aku nak tidur dengan siapa.. Nak makan apa.. Nak mandi dengan siapa.. Uhuhu mengada lebih.

Sebenarnya sebelum tahun baru aku ada pasang niat nak update pasal kehidupan aku sepanjang 2014. Lebih kurang macam aku simpulkan semua sekali dalam satu postlah. Tapi.. Ah, tapi lagi. Niat hanya tinggal niat. Harapan tak kesampaian. Masa aku tengah over excited nak update, wifi pulak buat masalah. Akhirnya sampai la ni tak update pun. Dah masuk tahun baru dah. Huhu. Tak ada rezeki. Lainkali jela nampaknya~

Copyright 2010-2017 © Blog ini diedit dengan penuh kasih sayang oleh Fieyqa Adelova.