Pinterest

Saturday, February 15, 2014

Hai Februari.

ermmmm.. dapnyewwww!!

assalamualaikum dan.. hai.

okey, memang lama sangat tak update blog sampai rasa janggal nak menulis walhal dalam blog sendiri. nak kata tak ada masa tu tipu sangatlah kan, aku bukan buat apa pun kat rumah. well-- penganggurlah katakan. haha. cuma.. tak tahu nak update apa. atau senang cerita, tak ada benda menarik yg nak ditulis dalam blog ni. k tepat sekali.

first of all, aku nak ucapkan selamat tahun baru walaupun dah lambat. gila kau dah setengah bulan februari baru nak ucap. ahaa. tak apa. yg penting kan ucap. daripada tak ucap langsung. iya tak? kehkehkeh.

so... aku dah officially tamat sekolah. spm dah lama habis. sekarang tengah tunggu result. bila fikir pasal result je, mesti rasa kecut perut. siapa tak takutkan.. even dah buat yg terbaik (rasanyalah) tapi still rasa macam i could have done better than that. tapi apa boleh buat.. what past is past. sobs.

masa sekolah dulu rasa tak sabar sangat nak habis sekolah. nak kerja, nak belajar itu ini, nak buat macam macam, tapi bila dah habis sekolah.. amik kau. bosan habis duduk rumah tak tahu nak buat apa. rasa macam kosong je hidup. cehhh. tahun lepas bukan main bersemangat tau aku cari kerja sana sini tapi tak ada rezeki terus rasa malas nak cari kerja lagi. bukan cepat putus asa eh jangan memandai assume. haha.

tapi tapi tapi.. aku ada kerja kat taska sekejap. sekejap sangat. adalah dalam dua minggu. haha. seronok sebenarnya, cuma penat sikit. biasalah jaga budak budak. dengan macam macam kerenahnya. mak aih. mencabar kesabaran gua yg penyabar ni, huhuhuhu.

ramai lagi sebenarnya. tapi ini jelaa aku dapat. okeylah daripada tak ada. simpan buat kenangan manis kau dan aku. kalau aku kerja lama sikit mungkin aku boleh attach gambar setiap sudut taska. hewhew. 

walaupun kerja dua minggu je tapi rasa sayang tu dah ada. lagi lagi pada yg rapat dengan aku. yg suka datang dekat nak manja-manja. sekarang ni pun rasa rindu kat budak budak ni. alahai penyayangnya aku. tak sangka. masuk bakul angkat sendiri nampak? hahaha. maafkan saya.....

sekarang ni aku tengah ambil lesen kereta. 19 februari ni dah test jpj. wuwuwu. takutnya. hari tu qti pun macam-- tak tahu nak cakap macam mana. haha. rasa give up nak drive U.U lol. btw.. aku memang tengah menganggur ni. tak ada sesiapa yg nak ambil aku kerja ke? sobs. kalau ada, pm i di facebook k. ahaks. byeeeeeeeeee.

Copyright 2010-2017 © Blog ini diedit dengan penuh kasih sayang oleh Fieyqa Adelova.