Pinterest

Wednesday, November 21, 2012

Hi?

Tumblr_llagh3qdkd1qcxieko1__large

ehem hai :) rindu tak? haha. post terakhir sebelum post ini bertarikh 28 julai 2012. check calendar, hari ni dah 21 november 2012. berapa bulan tak update? kira sendiri. kalkulator kan ada. haha.

nak tengok stats blog pun tak sampai hati. macam ada tak ada je visitor blog ni. haha. rindu zaman dulu-dulu. ramai kawan blogger. sekarang seorang pun takde dah. sobs :'(

dah lama nak update blog ni sebenarnya. masa ramadhan. masa raya. tapi tak ada masa. lepas raya dah sibuk dengan final examination pulak. tiga minggu tu.... tension gua. habis exam, ingat nak update. tapi blogger tak boleh bukak. langsung. i don't know why. maybe dia tak kasi aku update. so, terbengkalai lagi. sampailah hari ni. ni pun try-try je bukak tetiba boleh pulak, apa lagi terus update lah. gelojohnya. hehehe.

ouh btw, jangan lupa, pray for gaza. pray for islam :')

526243_458657854180279_1535993270_n_large

Tumblr_mb0jutoq6c1rn12jfo1_400_large

insha Allah. it will all come to an end very soon. 
victory will be yours. palestine will be free.

Copyright 2010-2017 © Blog ini diedit dengan penuh kasih sayang oleh Fieyqa Adelova.