Pinterest

Saturday, May 12, 2012

Seronoknya kahwin!

assalamualaikum.

hai awak. saya dah kembali! okey, tiada siapa kisah. lamanya tak update blog. last post pun waktu birthday saya lebih kurang beberapa abad yg lalu. nampak sangat tipu kan? -.-

hari tu semangat nak update blog berkobar-kobar sangat. balik sekolah, terus tercongok depan pc, log in blogger, tekan new post dan ......... tup tup idea hilang. termenung di depan pc untuk beberapa ketika tapi idea masih belum mahu datang menjengah. hasilnya, blog tak ber-update.

oh yaaaa, saya ada edit blog sikit-sikit. sikit je. tu pun kalau perasan lah. *ehem*

baideway, sabtu lepas kakak sepupu saya kahwin tau! yeay sukanya sukanya! okay, me over. saya dan beberapa cousin yg lain jadi penyambut tetamu. tapi rasa macam penyambut tetamu paling teruk kot sebab kami sambut orang yg kami kenal je. means.. saudara terdekat. nampak tak kejamnya disitu? tak, sebenarnya kami pemalu. LOL ._. pemalulah sangat. macam mintak penyepak je.

sama cantik sama padan :D
ini antara gambar yg "kami" tangkap. sebab tu tak sharp sangat. even guna dslr pun. haha.

my cousins and adik pengantin lelaki. okay, welcome to our family ><

dia sangat tinggi okay. saya berdiri sebelah dia paras bahu dia je -.- even dah pakai heels 4 inci pun still tak dapat nak kalahkan dia lagi. hahahaha. makan kalsium jenis apa dia nie? share lah dengan kami. eh.

dalam pukul dua lebih gitu, kami cilok kejap pergi rumah kawan, ajai. kakak dia kahwin.

mulut kenapa nie? tu namanya belum sedia! 
jangan cakap saya suka buat mulut itik pulak. merajuk setahun nanti :|


btw, ajai yg pakai baju melayu warna biru tu. masing-masing bergambar macam kat rumah sendiri. gambar pengantin pun takde. gambar tetamu je lebih. heeeeeeeee. *tutup muka*

tajuk post nie okay kan? takde idea nak tulis tajuk apa. haha. 

saya masih dalam mood peperiksaan. ada lagi enam hari rasanya. malas nak cerita apa-apa. saya banyak careless masa paper sejarah dan saya benci ituuuuu.

Copyright 2010-2017 © Blog ini diedit dengan penuh kasih sayang oleh Fieyqa Adelova.