Pinterest

Friday, April 20, 2012

Happy birthday to me :)



happy birthday. happy birthday. happy birthday to me :)


tanggal ni genap usia aku 16 tahun. alhamdulillah. dah besar rupanya. 
lagi empat tahun dah 20 tahun ahaks. cepatnya masa berlalu. 
rasanya macam baru semalam keluar dari perut ibu. ehem. yeke?

aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang sudi wish aku hari ni.
even orang yang aku tak pernah terfikir yang dia akan wish pun wish aku. 
rasa macam.. keajaiban dunia mungkin. you know miracle? -.-

satu perkara yang paling aku hargai ialah orang pertama yang wish aku.
aku tak sangka dan tak berharap pun untuk dia jadi yang pertama..
who? adalah. rahsia alam. panjang lebar text dia. 10 pages dowh. HAHA.

sebelum balik tadi, budak kelas nyanyikan lagu happy birthday
and rasa macam terharu gilaa. nasib baik tak ternangis jek tadi. LOL.
habis nyanyi, kena simbah air. memang best lah. habis lencun baju aku T^T

serious terharu sangat.. bila ramai yang ingat birthday aku.
walaupun tanpa bantuan facebook. hiwhiw. itu paling penting yeee.


okay, siap.


aku harap kehidupan aku lepas ni akan jadi lebih baik. amin.
semoga istiqamah dalam setiap kebaikan yang dilakukan. insya'allah :')

Copyright 2010-2017 © Blog ini diedit dengan penuh kasih sayang oleh Fieyqa Adelova.