Pinterest

Tuesday, July 19, 2011

Sayonara :]

Book-girl-hair-nature-photo-favim.com-110052_large

Hey hey hello world :D

Harinie kat sekolah best sangat. Student dari Bandung dah nak balik.
Esok hari last dyowg kat Malaysia. So rasa macam sedih pulak dyowg nak balik.
Dah 10 hari dengan dyowg. Walaupun tak berapa rapat, tapi kemesraan itu ada.
Dan aku suka sangat, sebab dyowg cool, dyowg comel, dyowg sweet :'D

Tadi dyowg nyanyi banyak lagu. Lagu sekolah dyowg pun dyowg nyanyi.
Kteowg dengar jelaa sambil tepuk tangan. Cool gila sebab dyowg sportinggg.
Aku tahu lah, yelaa kan kat Indonesia hari-2 konsert dowh. HAHA lol =,='
Rasa macam tak nak bagi dyowg balik lah, boleh tak? Tinggal sini lagi sebulan.
Nguahaha. Confirm melalak budak-2 tuh nak balik, HAHA kesian grr grr.

Dah, gua ketandusan idea nak tulis apa. huk huk ~_~'
Esok-2 lah aku update lagi itu pun kalau ada masa lah kan yelaa aku
sekarang busy sikit al-maklum lah aku kan bussinesswoman jual itu jual ini
macam-2 lah aku jual hehehe maruah jea tak eh, cakap baik sikit --'

KOTAK HATI auw ♥
Byebye budak Bandung (eh boleh eh gitu)
I mean goodbye students from SMPN 2 Bandung, Indonesia.
Jangan lupakan kami. Jangan lupakan segala kekecohan, kenakalan
dan kegatalan pelajar-2 STK okay HAHAHAHA -,-'
Jaga diri baik-2, hidup bahagia selalu lalala merepek sudah. kbai.
Copyright 2010-2017 © Blog ini diedit dengan penuh kasih sayang oleh Fieyqa Adelova.