Pinterest

Saturday, May 28, 2011

Selamat bercuti kawan-kawan (:

Tumblr_llryy5sfhb1qkte2co1_500_large

Hey guys .

Actually semalam nak update tapi disebabkan semalam aku penat plus
aku pergi sana sini sini sana so tak dapat lah aku nak teruskan niat aku yang
suci lagi murni nie . hikhik . so guys semua apa khabar ? aku rindu lah .

Ngeee ~

Korunk tak rindu aku eh ? takpe lah , aku tahu . HAHA .
dah seminggu aku tak update blog aku nie . apa lagi , sebab periksa lah kan .
examination week yg sangat-2 membunuh .
aku ulang . MEMBUNUH [!] 

Semua paper aku rasa nak koyak-2 jea . pehhh menguji keimanan aku .
macam nak gila aku bersengkang mata malam-2 sebab nak baca buku tapi . .

Tapi apa yg aku baca tak banyak pun yg masuk [!] 
gila lah seyh . bila aku tengok budak sebelah aku , si Mas Liyana tuh jawab
laju jea , aku rasa macam nak ketuk-2 jea kepala dia . hoho .

Walaupun aku ketawa-2 lepas exam tp dalam hati siapa tahu beb .
rasa macam nak melalak jea tau sebab tension gila tengok soalan . keh keh .
dah-2 malas nak cakap pasal examination week yg buat aku gila tuh .

028_149697678_149748922_large

So , harinie dah start lah school holiday kita selama 2 minggu ye kanak-2 .
suka tak suka tak (?) mesti lah korunk suka , korunk nie kan malas nak pergi
sekolah . aku tahu lah semua tuh . tak payah cakap pun aku dah tahu .

HAHAHA . jangan marah aku cakap jea . aku pun sama doe XP

Holiday nie korunk ada plan nak pergi mana-2 tak (?) mesti lah ada . eceh .
aku tak tahu lagi nak pergi mana . parents plan nak pergi perak .
tapi tak tahu lah . insya'allah . aku pulak ingat nak tengok abang-2 aku
dekat kuala lumpur & singapore sana tuh . rindu bhai kat dowg .

*aku nie adek yg baik kan? aku tahu .

Weh , aku belum tengok KONGSI walaupun aku dah ada .
tinggal tengok jea . hik hik . aku malas pulak sebab Qyna cakap ganas gila .
aku nie orangnya , mana lah suka yg ganas-2 nie kan . muahaha .

Ouch aku nak blogwalking kejap . dah berkurun aku tak blogwalking .
shoutmix aku pun dah penuh -.-" ish aku makin pemalas .
bahaya-2 . jangan dekati aku . keh keh .

Sunday, May 22, 2011

Berita tergempar untuk semua blogger!

I-know-a-little-about-alot-and-alot-about-a-lil-bo5v8pa6q-73439-480-480_large

Pagi-2 dah online blog sebab semua sibuk cakap pasal blog --'
kena update akaun lha , apa lha . tak faham den .
lepas tuh survey sana survey sini baru lha faham sikit .

Rupanya to all blogger yg sign in blog under email yahoo kena update
akaun blogspot to make it under gmail . ahhhh termasuk aku .

So kepada sesiapa yg belum udpate , klik sini .
cepat-2 buat sebelum 25 Jun kalau tak nak blog kena delete . kbai ;'(

Copyright 2010-2017 © Blog ini diedit dengan penuh kasih sayang oleh Fieyqa Adelova.